15

Komentari (15)

Samo_Realno
Zalosno je da i kod nas ima veliki broj ljudi koji podrzavaju ovu i ovakvu vlast i Iranu.Gozno !
King_Kenny
...podrska serijatskoj policiji,zakon se mora postovati...
user1663816644
Vidi komentatora sto su se raspisali kad je u pitanju neka muslimanska zemlja a o šerijatu veze nemaju.
bazaorao
Jestel kad posjetili te zemlje koje komentarišete? Jestel upoznali taj narod o kome tako ružno pričate? Sve je ovo zapadna propaganda a ludi narod nasijeda. Isto tako su govorili svojim vojnicima za nas, da smo divljaci, necivilizovani i šta još ne...
SEJFUDIBIKODZE
zivim s njima,konjine i mraka zaostala u kamenom dobu zene im sluze za istresanje sperme,i nizasta drugo,sve ostalo lazu ,da ih sutra puste nijedna zena nebi ostala,u ovoj zaostaloj drzavi,ali oni to znaju ,i zato ih koljence,mnogi od njih se nebi mogli ni ozenit kolko su ruzni i glupi,zato im ovaj serijet odgovara,mogu se istrest kad hoce i ukoliko hoce.Veliki je strah u zenama udaraju sajlama,
HerrOttoFlick1921
Bolestan narod.
plemic
nije narod bolestan, bolesna nedemokratski izabrana vlast. majke od zlostavljanih iranaca i iranki (a vjerovatno i zlostavljača) za vladavine pahlavija nosile su miniće i ostalo što su volili mladi u to vrijeme.
E.Car
Prije 50 godina Teheran je bio azijski Paris, žene su nosile najmodernije odjevne predmete i bili su primjer čitavom svijetu. A onda su bolesni umovi došli na silu na vlast i silom pokušavaj da je zadrže evo već više od pola vijeka. Šerijatsko pravo im je samo izgovor a o tome bi se moglo duboko raspravljati da ovo što rade nema veze sa šerijatom!!!
Dikciriklije
Bas bolesnici,treba ih izbaciti s planete a ne prvenstva
rauber_bh
nakopitam
Nevezano za ovaj slucaj ali svaka policija bi trebala imati odrijesene ruke i da tuku do mile volje svakog prijestupnika.
HBSC
A pametnjakovicu u ovom slucaju tko je od njih dvoje prijestupnik. Sta treba da se zena tretira kao da je kameno doba,njihove mudonje smiju imati po 5 6 zena,a njihove zene moraju biti kuci i da im se samo oci vide
E.Car
Prijestupnika da ali ako kao normalan čovjek braniš nepoznatu ženu od zlostavljanja onda ne vidim razlog za takvo brutalno ponašanje!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.