Je li zastavica Veleža zaista završila u WC šolji?

Šoše: Ne krivim kolektiv nego pojedinca

13

Komentari (13)

teddy sheringham
Koliko sam vidio igrač Zrinjskog zastavicu Veleža nije ni dobio. Kakvi bombaši i ***** haraju državom.
Alpasinacxx
Protjerali vas sa stadiona, srušili najveću znamenitost grada, time se diče i pjevaju vi se uhvatili zastave...
VelezMostar
Svi znaju šta su govorili na stadionu, treba i da znaju šta je bilo sa zastavom
Dena33
Ma ko **** vise te fasiste. Dosli, izgubili, pokunjeni otisli. Nek bacaju sta god hoce, svakako su jadni..
Ninoox
Imal kakav dokaz za to, il je samo suplja prica? Daj da vidimo sliku te zastavice u solji? Ako nema dokaza, nije se ni desilo, samo suplja prica
VELEZ
Stitit ce se taj ko je to uradio isto kako su stitili ubice vedrana puljica...nece se nikad saznat jer to su ljudi bez obraza...
starmac
DZEMILE!Dok god se ne sazna ko je od igraca ili strucnog staba bacio zastavicu u WC solju.Za nas navijace FK VELEZ za takav potez krivit cemo Darka Marica jer je on preuzeo zastavicu i odgovoran je za takvo nesto.Od danas je on nepozeljan na stadionu RODENI.Mostar u srcu Velez do groba.
SeoRusilac
Samoiskreno
CEKAMO SPPRTSPORT.BA DA OBJAVI STA JE REKAO STRUCNI KONSULTANT ZA KRADJU CELIKA NA KOSEVU
ludilobrale
Slušaj iskompeksirani . Zašto Čelik nije dao gol ako su dobra ekipa ja razumijem da je možda nakon 15 godina Čelik došao da igra ne da se brani pa stoga boli ovo svaka čast na otvorenojigri utakmica je bila dobra ali ako aludiras na faul pitam se šta bi pisao da je obrnuto i da je obrnuto jasno je start na igrača sa ledja koji nema loptu u nogama crveni karton moglo je biti Bogu hvala pa nije gore . Zato ne laprdaj 34 godin boli ali Čelik mora biti mnogo bolji da pobjedi. Oba gola su regularan sa ti nije jasno?
SeoRusilac
Bacite i vi njihovu sljedeci put i pokenjajte se na nju
Rajvosa2019
Baba sera mi je sumnjiva u ovoj aferi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.