Barkley "rasplakao" Southampton
FOTO: EPA

Gostujući trijumf Ville

Barkley "rasplakao" Southampton

H. Zilić

Posljednji duel današnjeg programa 21. kola Premiershipa, odigrali su Southampton i Aston Villa, a konačan rezultat glasio je 0:1.

U prvom poluvremenu oba tima su imala nekoliko dobrih prilika.

Domaći su prijetili preko Ingsa i Walcotta, dok je Watkins bio najkonkretniji kod Vile.

Igrala se 41. minuta kada su gosti izveli odličnu akciju. Grealish je upisao još jednu asistenciju ove sezone, a Barkley je zatresao mrežu Southamptona za vodstvo gostiju iz Birminghama rezultatom 0:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku velika borba na terenu. Bilo je i lijepih akcija, poteza. Southampton je pokušavao doći do izjednačenja, ali na kraju je ostalo 0:1 za Villu.  U 95. minuti domaćinima je poništen pogodak nakon VAR-a.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gol Barkleya pogledajte OVDJE.

Top Komentari

nkcz
VAR ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi