Southampton ubjedljiv protiv Norwicha

Tri gola na Carrow Roadu

Southampton ubjedljiv protiv Norwicha

Utakmicom između Norwicha i Southamptona otvoreno je 30. kolo engleske Premier lige.

Bio je ovo duel dvaju timova iz donjeg dijela tabele, a u njemu Norwich nije uspio uhvatiti jedan od zadnjih vozova za priključenje borbi za opstanak.

Kanarinci našeg Marija Vrančića na kraju su na Carrow Roadu ubjedljivo poraženi rezultatom 3:0, a sva tri pogotka viđena su u drugom poluvremenu.

Gostujućem Southamptonu vodstvo je u 49. minuti donio Ings, a isti fudbaler je pet minuta kasnije asistirao Armstrongu za vodstvo od 2:0.

Sve dileme oko pobjednika u večerašnjem duelu riješio je Redmond postigavši treći gol za, ispostavit će se, konačnih 3:0.

Vrančić je priliku za igru dobio u 62. minuti, a njegov tim je nakon ovog poraza ostao uvjerljivo zadnji. Southampton je nešto bolji, sada je na 13. poziciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 30. kolo:

Norwich - Southampton 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi