Southgate: Svaki put kad biram sastav zaboli me glava, osjećam se kao zločinac

Nije mu lako

Southgate: Svaki put kad biram sastav zaboli me glava, osjećam se kao zločinac

E. Škorić

Engleskom selektoru Garethu Southgateu nije nimalo lako odabrati početnih 11.

Zbog jake i velike konkurencije, Southgatea "zaboli glava" svaki put kada pravi sastav, a to je kazao pred sutrašnju utakmicu s Mađarskom u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Bit će promjena. Imamo jako dobar i snažan tim i želimo da se svi u timu osjećaju zadovoljno, da znaju njihovu vrijednost i da znaju da nam mogu pomoći", rekao je engleski selketor.

"Boli me glava i počinim zločin svaki put kad izaberem sastav. Postoji velika konkurencija za svako mjesto", dodao je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Engleska je uvjerljivo prva u grupi I sa 19 bodova (šest pobjeda i remi). Prije dva dana Englezi su demolirali Andoru u gostima sa 5:0, a svakako su veliki favoriti i pred duel s Mađarima koji se igra od 20:45 sati u utorak na stadionu Wembley u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti