Šovšić nakon pobjede: U drugom poluvremenu smo malo promijenili taktiku
Šovšić je bio jedan od strijelaca

Jedan od junaka Plemića

Šovšić nakon pobjede: U drugom poluvremenu smo malo promijenili taktiku

S. Pašalić

Zrinjski je večeras na svom staadionu stigao do uvjerljive pobjede protiv Borca rezultatom 4:0.

Klub iz Mostara je sva četiri gola postigao u drugom poluvremenu, a igrač ovog tima Damir Šovšić je objasnio kakve su instrukcije igrači dobili u nastavku.

"U drugom poluvremenu smo malo promijenili taktiku, povukli smo se malo nas dvojica, malo ja i Čurjurić i to je izgledalo puno bolje, brzo smo zabili golove i onda je bilo lakše"

Zrinjski je odigrao nekoliko utakmica u Evropi, a Šovšić je odgovorio i na pitanje da li je kod igrača nestao umor nakon tih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa jeste, malo je na početku bilo mislim dobro, ali na kraju mislim da smo zasluženo dobili i da ovako trebamo nastaviti"

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi