Žestoko je bodrila Srbiju, a sada se sprema da navija protiv Hrvatske

Ko je gospođa koja je stigla u centar pažnje u Kataru?

Žestoko je bodrila Srbiju, a sada se sprema da navija protiv Hrvatske

Haris Zilić

Dosta zanimljivih priča stiže nam iz Katara gdje je u toku Svjetsko prvenstvo u fudbalu. Pored dešavanja na terenu zanimljivo je na tribinama kao i van stadiona.

Nakon duela Brazila i Srbije koji su Brazilci dobili sa 2:0 jedna gospođa je došla u centar pažnje.

"Srbija je sinoć izgubila, ali ja sam još pod impresijama, nevjerovatna je atmosfera vladala na stadionu", napisala je na društvenim mrežama Snežana Sneki Borjan.

Pomenuta gospođa će već u nedjelju od 17 sati navijati protiv Hrvatske, a razlog je jednostavan.

Naime, Snežana Borjan je supruga Milana Borjana koji je rođen u Kninu, ali već dugi vremenski period brani za reprezentaciju Kanade gdje je postao istinska fudbalska legenda.

Oglasi

U drugom kolu grupe F u nedjelju snage će odmjeriti Hrvatska i Kanada, a Snežana će biti jedna od onih koja će davati podršku Kanađnima i naravno svom suprugu s kojim ima izuzetno dobar i skladan brak.

Milan nije krio da mu je Snežana ogromna podrška u sportskoj karijeri.

Snežana Borjan je i veliki sportski zaljubljenik, navija za Crvenu zvezdu i često je u svađi sa navijačima Partizana putem društvenih mreža.

Oglasi

Naravno i ta je ljubav nastala zbog supruga Milana koji je od 2017. godine golman Crvene zvezde.

Borjan ima 35 godina i protiv Hrvatske će mu biti jubilarni 70. nastup za reprezentaciju Kanade.

Obzirom da je naredni Mundijal 2026 godine u SAD-u, Meksiku i Kanadi, nije isključeno da se Borjan od nacionalnog dres oprosti sa 39 godina na leđima i pred domaćim navijačima.

Tako da će Snežana možda imati priliku da boddi supruga na još jednom Mundijalu.

Borjan je ranije dolazio u centar pažnje zbog izjava koje nemaju baš veze sa fudbalom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ranije je Milan Borjan pozirao i u majici s natpisom 'Srpska Krajina' na ćirilici što je izazvalo dosta kontroverze i komentara.

Nikada nije krio ljubav prema Kanadi gdje živi dugi vremenski period, a za ovu reprezentaciju debitovao je 9. februara 2011. godine

Top Komentari

Husrefbeg22
treba ga vratiti u knin a ovu sisulju ostaviti u Kataru, moze lahko postati seikovica
3 2
axel42
Kjuro nas zaboli!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi