Spahić: Podržavam prijedlog kolege Joldića o formiranju nove lige

Trener juniora Slobode

Spahić: Podržavam prijedlog kolege Joldića o formiranju nove lige

Juniori Slobode u novoj sezoni Premijer lige BiH prvi meč igraju u gostima protiv Rudara iz Prijedora.

Tim povodom njihov trener Amir Spahić govorio je za SportSport.ba o očekivanjima od nove sezone.

"Prošlu sezonu smo jako dobro izvukli obzirom kako je to izgledalo na početku. Imali smo samo osam igrača kada sam preuzeo tim. Na kraju su ovi momci izvukli jako dobru sezonu".

"Protiv Rudara nas sigurno očekuje teška utakmica. To je kvalitetan protivnik. Dat ćemo sve od sebe, pa ko bude bolji dobit će ispruženu ruku".

Šta misli o prijedlogu Omera Joldića da je potrebno formiranje U23 lige koja bi pomogla igračima u prelasku iz juniorskog u seniorski fudbal.

"U razugovoru sa svojim kolegama koji vode klubove u juniorskoj ligi, većina nas ima to mišljenje. Ogromna je razlika između seniorskog i juniorskog fudbala. I ja podržavam taj prijedlog Omera Joldića", kaže Spahić.

Koga vidi kao glavnog konkurenta za titulu u juniorskoj Premijer ligi?

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"To su standardno Željezničar, Sarajevo, Zrinjski, Široki. Tu bih istakao Zvijezdu Etno Selo Stanišić i Borac".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi