Spahić: Uz dužno poštovanje Estoniji, želim laganu pobjedu

Reprezentativac BiH

Spahić: Uz dužno poštovanje Estoniji, želim laganu pobjedu

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić govorio je na današnjoj press konferenciji povodom utakmice protiv Estonije i početka novih kvalifikacija.

Prema mišljenju našeg stopera, Estonija nije naivna reprezentacija ali BiH je favorit i ovakve utakmice bi morala dobijati.

"Jako je bitno u kvalifikacijama startati pobjedom, posebno kada igramo kući. Uz dužno poštovanje Estoniji, želimo laganu pobjedu", rekao je Spahić, te dodao:

"Iskreno, mislim da neće biti tako, očekujem tešku utakmicu ali mi smo ti koji igramo kući i koji bi trebali pobjeđivati u ovakvim utakmicama. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda, tačnije uvjeren sam u to".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

BiH i Estonija će prvi meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igrati sutra (utorak) s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi