Spalletti: Bez Džeke je nezamisliva Roma

"On je čini potpunom"

Spalletti: Bez Džeke je nezamisliva Roma

Naredno kolo u italijanskoj Seriji A će donijeti okršaj između Empolija i Rome. 

Fudbaleri rimskog kluba su nanizali pet uzastopnih pobjeda i seriju odličnih rezultata će pokušati nastaviti i u Empoliju, a uoči susreta na konferenciji za medije trener Luciano Spalletti je bio iznimno oprezan. 

"Potpuno smo fokusirani na Empoli. Radi se o dobroj ekipi i Giampaolo je dokazao da je uistinu sjajan trener. Empoli pod njegovim vodstvom ima dosta bodova, a zaslužili su koji više. Ja sam u Empoliju završio karijeri i jako vezan sam za taj klub. Bit će mi zadovoljstvo ponovno vidjeti predsjednika Fabrizija Corsija koji mi je mnogo pomogao u prošlosti", kazao je Luciano Spalleti.

Trener Rome se u svom obraćanju također osvrnuo na bh. kapitena Edina Džeku, kao i na Francesca Tottija. 

"Bez Džeke je Roma nezamislila, on je čini potpunom. S Džekom u igri imamo potpunu snagu i mislim da je na pravom putu. Ljudi samo vide lijepe golove, kao što je Salahov protiv Palerma, a to što se igrači žrtvuju se ne primjećuje", kazao je Spalletti i potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti? Ne želim o tome govoriti. Neću da dopustim osobne interese ispred interesa Rome. Totti je sljedeći dan bi ona treningu i bio potpuno smiren, ipak nisam siguran da će igrati jer Empoli igra suprotno od Palerma. Razmislit ću."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi