Spalletti dao ironičan komentar na Lulićevu suspenziju

Na svoj način iskazao nezadovoljstvo

Spalletti dao ironičan komentar na Lulićevu suspenziju

Fudbaler Lazija Senad Lulić jučer je saznao kaznu za neprimjerne komentare upućene Antoniju Rudigeru nakon završetka gradskog derbija s početka decembra.

Podsjetimo, Lulić je tada izjavio da je "Rudiger prije dvije godine prodavao čarape u Njemačkoj, a da sada glumi fenomena", a zbog tih riječi suspendovan je na 20 dana uz 10.000 eura kazne.

To znači da će naš fudbaler propustiti samo jedan meč i to onaj protiv Crotonea na Olimpicu 8. januara.

Lulićeva suspenzija bila je tema i na sinoćnjoj press konferenciji nakon utakmice Rome i Chieva, a trener rimskog kluba Luciano Spalletti je dao komentar kojim je indirektno ismijao kaznu Fudbalskog saveza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ko kaže da će Lulić propustiti samo Crotone? Propustit će Božić, Novu godinu i Crotone", ironično je poručio trener Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi