Spalletti 'đonom' na Perišića: S njim nismo ništa osvojili
Foto: EPA

Prokomentarisao glasine

Spalletti 'đonom' na Perišića: S njim nismo ništa osvojili

Špekulacije da će Ivan Perišić zamijeniti Inter sa Manchester Unitedom ne stišavaju se u italijanskoj javnosti.

Pitanje o Perišićevoj sudbini nije zaobišlo trenera Luciana Spallettija nakon pobjede nad Chelseajem na International Champions Cupu, a odgovor je bio prilično zanimljiv. 

"Perišić? Prošle godine je igrao u Interu i nismo osvojili ništa. Tim je važan, a ne jedan igrač", odgovorio je Spalletti na novinarsko pitanje.

Aktuelan je i potencijalni odlazak Candreve.

"Candreva u Chelsea za 80 miliona eura? Apsolutno ne. Želimo ga zadržati, ionako nam nedostaje opcija na krilima", jasan je trener Intera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Saga oko transfera Perišića na Old Trafford se previše odužila i u Interu više ne žele čekati, a navodno su mu, kako prenosi Mediaset Premium, ponudili i novi ugovor. 

Perišić je u Inter, podsjetimo, stigao 2015. godine iz Wolfsburga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi