)
Spalletti je spreman otići iz Rome ako ne osvoji titulu

Rekao za France Football

Spalletti je spreman otići iz Rome ako ne osvoji titulu

Trener Rome Luciano Spalletti spreman je otići iz ovog kluba na kraju sezone ukoliko ne osvoji titulu prvaka Italije.

Italijanski Gazzetta dello Sport navodi da je Spalletti u intervju za France Football, koji će izaći narednog mjeseca, rekao da je spreman otići iz Rome ako ne bude u stanju da osvoji titulu.

Ugovor ovom italijanskom stručnjaku ističe narednog ljeta, a u klubu iz Rima vjerovatno su se nadali da je on taj koji im može donijeti titulu nakon mnogo godina.

Ipak, obzirom na poraz od Juventusa u Torinu od 1:0, Roma sada ima zaostatak od čak sedam bodova za Starom damom i to je sigurno prednost koju će Juventus teško ispustiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izvršni direktor Rome Umberto Gandini poručio je da je trenutno sve u Spallettijevim rukama te da on čini sve kako bi sebi osiguran produženje ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi