Spalletti nakon poraza: Danas nije bio naš dan

Trener Intera

Spalletti nakon poraza: Danas nije bio naš dan

Postoje trenuci kada ne ide onako kako bi vi željeli, bez obzira koliko se trudili, rekao je trener Intera Luciano Spalletti nakon današnjeg poraza njegove ekipe na gostovanju protiv Torina u okviru 31. kola Serije A. 

Inter se bori za ulazak u Ligu šampiona naredne sezone i svaki bod do kraja sezone mu je veoma važan, tako da današnji poraz nikako ne može zadovoljiti Spallettija. On je nakon meča poručio da danas jednostavno nije bio Interov dan.

"Nismo igrali pasove dobro kao inače i dopustili smo im mnogo kontra napada. Trebali smo kontrolisati loptu bolje i držati Torino na njegovoj polovini. Postoje trenuci kada ne ide onakon kako bi vi željeli, bez obzira koliko se trudili", rekao je Spalletti i nastavio:

"Ne bih rekao da smo propustili prilike da pobijedimo Milan i Torino, jer u utakmici igra i vaš protivnik, ne samo vi. Dali smo sve od sebe".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Inter je nakon ovog kola ostao na 59 osvojenih bodova i ukoliko Lazio u nastavku dana porazi u gostima Udinese, skinut će ga sa četvrte pozicije. Također, Interov poraz otvorio je put i Milanu koji večerašnjom pobjedom protiv Sassuoloa dolazi na eventualnih minus pet.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti