Spalletti: Nismo igrali loše, a budućnost je u mojim rukama
Foto: EPA

Obraćanje trenera Rome nakon ispadanja iz Kupa Italije

Spalletti: Nismo igrali loše, a budućnost je u mojim rukama

Luciano Spalletti je odbio razgovarati o svojoj budućnosti nakon ispadanje njegove ekipe u polufinalu Kupa Italije.

"Vidjet ćemo da li će ovo utjecati na ostatak sezone. Očigledno je da smo razočarani ovakvim rezultatom. Ne možemo mijenjati prošlost, ali moramo biti pažljiviji u budućnosti", započeo je svoje obraćanje novinarima trener Rome.

Spalletti je istakao i da je Roma, po njegovom mišljenu, igrala dosta dobro, ali da uvijek postoji rizik od pada koncentracije, što se dogodilo kod drugog pogotka koji je primila njegova ekipa.

Italijanski stručnjak je u nedavno izjavio kako će dati otkaz na svoju poziciju ukoliko ne osvoji ni jedan trofej ove sezone. Roma se nalazi na drugom mjestu Serije A, a ispala je i iz Kupa Italije i iz Evropske lige, pa se trofej čini nedostižan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja sudbina je u mojim rukama, ničijim drugim, sve zavisi od mene. Stalo govorimo da moramo pobjeđivati, jaki smo, moramo podjeđivati, ali ako ne postižemo rezultate neko mora preuzeti odgovornost", dodao je trener rimskog kluba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti