Spalletti "opleo" po Icardiju, a Wanda jedva dočekala da mu odgovori

Saga još uvijek traje

Spalletti "opleo" po Icardiju, a Wanda jedva dočekala da mu odgovori

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ponovo se nalazi u centru pažnje nakon što jučer nije konkurisao za utakmicu Intera i Lazija.

Icardi je prethodnih dana konačno počeo trenirati s ekipom, ali je u petak ponovo napravio skandal i Luciano Spalletti ga nije uvrstio u sastav za meč protiv Lazija.

Italijanski mediji su otkrili da je on u petak tokom video analize protivnika odbio da se izvini saigračima kada je to od njega zatražio Spalletti. Zbog toga je ljutito reagovao i poručio je Icardiju da neće igrati ni protiv Lazija.

Inter je poražen sinoć u ovom meču sa 0:1, a domaći su igrali bez pravog napadača jer se ranije povrijedio Lautaro Martinez. Spalletti je nakon meča izjavio da je jednostavno ponižavajuće sve to što Icardi radi Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međuti, na odgovor se nije dugo čekalo, a kao i obično oglasila se supruga argentinskog napadača Wanda Nara za koju mnogi vjeruju da je najveći krivac svega što se dešava između Icardija i Intera.

"Mauro je spreman da igra i sada je sve do trenera. Mauro još ništa nije rekao o ovoj situaciju i ne znamo njegovu verziju. Tako da Spallettijeva priča možda i nije tačna. Mauro samo čeka da igra i to je sve. Spreman je da igra i pomogne ekipi, ali očito da to mora javno reći kako bi se i desilo", rekla je Wanda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Spaleti, trener koji uvijek mora biti u centru pažnje ispred svojih igrača, frajer namjerno nije dao jednom Totiu da igra u svojoj posljednjoj sezoni samo da bi on bio u centru pažnje !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi