Spalletti 'poludio' na igrače: Izgledate kao glupani!

Bruno u svlačionici Rome

Spalletti 'poludio' na igrače: Izgledate kao glupani!

La Gazzetta piše da je Luciano Spalletti imao obračun sa svojim izabranicima nakon remija sa Atalantom (3:3).

Roma je vodila rezultatom 2:0, međutim na kraju nije uspjela zadržati vodstvo i morala se zadovoljiti remijem. Jedan od krivaca svakako je i Edin Džeko koji je 'nemoguće' promašivao, a italijanski mediji su otkrili dan Luciano Spalletti nije štedio svoje igrače u svlačionici.

"Nikada ne pobjeđujete, već deset godina izgledate kao glupani i ja moram održavati ove glupe sastanke", navodno se derao trener Rome i potom ušutkao legendarnog Tottija koji se pokušao uključiti u raspravu.

"Ti začepi," proderao se Spalletti i dodao: "Ti nisi onaj koji treba pričati, nakon što hodaš po sobama i igraš karte do dva sata ujutro!" 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vučica je remijem propustila šansu da se približi drugoplasiranom Napoliju na tri boda zaostatka i trenutno je trećeplasirana sa osvojenih 65 bodova. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi