Šta se dešavalo u svlačionici Rome?

Spalletti demantovao tučnjavu

Šta se dešavalo u svlačionici Rome?

Fudbaleri Rome u jučerašnjem susretu 33. kola Serie A nisu uspjeli savladati Atalantu.

Tim kojeg vodi Luciano Spalleti nije uspio zadržati vodstvo od 2:0 i na kraju se morao zadovoljiti sa jednim bodom (3:3), a pojedini mediji na Apeninima raspisali su da je u svlačionici došlo do obračuna između Tottija i Spallettija. 

Spalletti je bio nezadovoljan onim što su pokazali njegovi izabranici i imao je šta reći u svlačionici, međutim navodna tučnjava je demantovana. 

"Bio sam prilično iznenađen s onim što sam pročitao, posebno zbog činjenice da zbog isključenja nisam bio u tunelu s mojim igračima. Čekao sam igrače u svlačionici, imao sam im neke stvari za reći, jer nisam mogao biti zadovoljan kako se utakmica razvijala", oglasio se Spalletti saopštećnjem, dodavši:

"Poričem da je bilo rasprave ili još gore fizičkog sukoba s bilo kojim od mojih igrača. Ne dižem ruke na moje igrače. Nećemo sada više tratiti vrijeme, od sutra radimo na pripremi za utakmicu protiv Torina", zaključio je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je jučerašnjim remijem ostala na trećoj poziciji sa 65 bodova.

 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi