Spalletti se odriče lakog novca: Vraćam se...
EPA

Raskinut će ugovor s Interom

Spalletti se odriče lakog novca: Vraćam se...

Italijan Luciano Spalletti izjavio je kako se želi vratiti trenerskom poslu.

Spalletti je bez angažmana otkako se u maju prošle godine razišao sa Interom, no ostao je na platnom spisku "Nerazzurra" koji su dužni da izvršavaju ugovorne obaveze do polovine 2021.

Za to vrijeme Spalletti ne smije voditi niti jedan drugi klub, no ovaj iskusni trener za "Sky Sport" otkrio je da je spreman odreći se lakog novca kako bi se opet bavio trenerskim poslom.

"Finansijski aspekt mi nije važan, bavim se trenerskom poslom jer to volim. A sada želim da se vratim na trenersku klupu", poručio je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uz Inter, kroz bogatu trenresku karijeru Spalletti je još vodio Romu, Udinese, Sampdoriju, Empoli, Zenit iz St. Petersburga...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi