Spalletti u Romu dovodi fudbalera Zenita?

Axel Witsel na meti Vučice

Spalletti u Romu dovodi fudbalera Zenita?

Endin Čaušević

Luciano Spalletti jučer je zvanično potpisao ugovor s Romom i na klupi Vučice zamijenio je Rudija Garciju.

Spalletti se nakon šest godina vratio na klupu Rome, a jučer su ga na aerodromu u Rimu dočekali mnogobrojni navijači ove ekipe. Prema pisanju italijanskih medija Spalletti je već na listu želja za pojačanja dodao nekoliko igrača, a na prvom mjestu je fudbaler Zenita Axel Witsel.

Navodno, Roma je već kontaktirala ruski klub i za belgijanskog fudbalera spremni su ponuditi oko 25 miliona eura. Upravo je Spalletti doveo Witsela u Zenit dok je bi na klupi ruskog kluba i poznato je da ima dobar odnos sa ovim igračem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Witsel se nalazi na meti mnogih evropskih klubova, a posljednjih sedmica špekulisalo se da će pojačati Milan. Ipak, čini se da bi Roma mogla pokvariti posao Rossonerima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi