Spalletti u Romu dovodi veoma zvučno ime?

Počeli pregovore

Spalletti u Romu dovodi veoma zvučno ime?

Italijanski stručnjak na klupi Rome Luciano Spalletti odlučio je pojačati tim u ovom prelaznom roku.

Nakon što je ostao bez nekoliko veoma važnih igrača, Spalleti je odlučio da smiri strasti navijača tako što će dovesti neke druge zvijezde evropskog fudbala.

Kako danas prenose italijanski mediji, Roma je trenutno u pregovorima sa fudbalerom Barcelone Thomasom Vermaelenom koji je navodno veoma blizu Olimpica.

Podsjetimo da on nije mnogo igrao u katalonskom timu nakon što je stigao iz Arsenala. Razlog su brojne povrede, ali i problemi sa lošom formom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će se skrasiti u Rimu, ostaje da vidimo...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi