Džeko ponovo glavna tema Spallettija

Bh. napadač sigurno ostaje u Rimu

Džeko ponovo glavna tema Spallettija

Endin Čaušević

Trener Rome, Luciano Spalletti, pred početak nove sezone ponovo je pričao o ljetnom prelaznom roku.

Roma je ovog ljeta ostala bez nekoliko važnih igrača, ali isto tako na Olimpico je došlo par novih imena. Iako italijanski mediji špakulišu da bi Roma i dalje mogla prodati nekoliko zvučnih imena, Spalletti je to demantovao.

Naravno, u centru pažnje transfer priča su Edin Džeko i Kostas Manolas, ali trener Rome tvrdi da oni ovog ljeta ostaju u Rimu.

"Džeko? On je jedan od igrača koji jedva čeka početak sezone. Znam da se dosta priča o tome da će otići, ali to nije tačno. Prošla sezona je bila nešto lošija za njega, ali mi nemamo razlog da ga prodamo. Ako nastavi ovim tempom siguran sam da će opravdati uloženo povjerenje", rekao je Spalletti, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Što se tiče Manolasa ista je situacija. Ima nekoliko ponuda za njega, ali nas to ne zanima. On je bitan dio ekipe i suludo bi bilo da ga prodamo. Odlazaka će možda biti, ali igrača na koje ne računamo".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi