Spalletti: Vrijeđa me ako mislite da smo pobijedili samo zato što smo više željeli trijumf

Trener Intera čestitao svojim fudbalerima

Spalletti: Vrijeđa me ako mislite da smo pobijedili samo zato što smo više željeli trijumf

Trener Intera Luciano Spalletti poručio je da je njegov tim u svakom smislu zaslužio da slavi u večerašnjem derbiju protiv Milana.

Gol odluke je postignut u drugoj minuti sudijske nadoknade kada je Icardi zabio za 1:0, a Spalletti smatra da ne bi bilo nezasluženo ni da je Inter ranije riješio pitanje pobjednika.

"Htjeli smo ranije riješiti ovaj meč i bilo bi idealno da smo poveli na vrijeme. Tada bismo možda slavili i ubjedljivije, ali dobro je i ovako. Zaslužili smo pobjedu jer smo nadigrali rivala. Čestitam svojim igračima na t rijumfu", započeo je Spalletti, te nastavio:

"Neću da čujem da smo pobijedili samo zato što smo više željeli trijumf od Milana. To nije tačno, jer svi žele pobijediti kada igraju derbi. Mi smo slavili jer smo bili bolji i to je to".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interov trener se kratko osvrnuo i na situaciju sa Radjom Nainggolanom, koji je zbog povrede izašao u 30. minuti.

"Ne znamo šta će biti s njim. Nainggolan će ići u bolnicu na dodatne pretrage, pa ćemo vidjeti o kakvoj je povredi riječ. Neko vrijeme neće biti s nama, to je sigurno".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi