Spallettijevo prvo pojačanje stiže iz Rome

Kreće na posao

Spallettijevo prvo pojačanje stiže iz Rome

Iskusni italijanski stručnjak Luciano Spalletti danas je zvanično predstavljen u Interu, a sve su prilike da se neće dugo čekati ni na prvo pojačanje.

Kako piše Corriere dello Sport, Spallettijevo prvo pojačanje u Interu će biti njegov dojučerašnji fudbaler iz Rome - Antonio Rudiger.

Inter i Roma su navodno postigli dogovor oko transfera, a Rimljani će na ime obeštećenja inkasirati 30 miliona eura.

U prilog ovoj inofmraciji ide i jučerašnji transfer Rome, koja je dovela novog stopera Hectora Morena koji bi trebao biti zamjena za reprezentativca Njemačke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Rudiger (24) je u prošloj sezoni odigrao 35 utakmica za Romu i nije se uspio upisati u strijelce, ali je imao četiri asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi