Zvanično: Moreno potpisao za Romu

Zvanično: Moreno potpisao za Romu

Edmir Škorić

Roma je danas ozvaničila prvo ovoljetno pojačanje, a radi se o Hectoru Morenu.

Meksički stoper stigao je za pet miliona eura iz PSV-a, te će biti pojačanje u zadnjoj liniji rimskog kluba, a ujedno znači da bi Rudiger i(li) Manolas trebali da odu, obzirom da imaju obojica dobre ponude.

Dvadesetdevetogodišnji Meksikanac je za nacionalnu selekciju odigrao već 79 utakmica, a s Romom je potpisao do 2021. godine. 

Moreno je imao dosta uspjeha u Holandiji, osvajao je titule s AZ-om i PSV-om, a prethodno je igrao za Espanyol u Španiji. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trenutno je s reprezentacijom na Kupu konfederacija, a prošlu sezonu je u dresu PSV-u odigrao 32 ligaške utakmice, te je postigao sedam golova. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti