Spallettiju pukao film nakon utakmice: Novinari moraju znati jednu stvar...
Spalletti je bio zadovoljan igrom svoje ekipe nakon utakmice

Treneru Intera smeta pisanje medija oko dolaska Antonija Contea

Spallettiju pukao film nakon utakmice: Novinari moraju znati jednu stvar...

S. Pašalić

Inter je na svom stadionu golovima Politana i Perišića savladao Chievo i ponovo se vratio na treće mjesto.

Ipak Luciano Spalletti ponovno je kritikovao medije zbog spekulacija oko dolaska Antonia Contea.

"Moraju nešto znati. Tačno je da Beppe Marotta traži najbolje za Inter", rekao je trener Intera nakon utakmice.

Prije samog početka utakmice veliki pritisak je bio na Interu s obzirom da su Atalanta, Milan, Roma i Torino upisali pobjede za vikend i ostali u utrci za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

"Vidio sam zrelost, mirne glave, oštrinu i svjesnost kako bi izbjegli gluposti, jer kada se bedem ne razbije, možete početi uzimati stvari zdravo za gotovo i rizikovati", rekao je Spalletti.

"Ostali smo organizovani, mislio sam da je to pristup koji nam je potreban i stvorili smo mnogo prilika, iako smo se mučili da zabijemo drugi gol i riješimo utakmicu ranije"

Spalletti je rekao kako će protiv Napolija u narednom kolu biti puno teže, a jučer je izjavio kako mediji moraju imati osnovu kada tvrde da Antonio Conte pregovara sa Interom.

"Tri mjeseca se ista stvar ponavlja. La Gazzetta dello Sport piše istu stvar već tri mjeseca. Ako neko stalno govori da će sutra padati kiša, onda će se to na kraju i desiti"

"Stalno me pitate iste stvari svake sedmice i ja ne želim biti nepristojan i ne odgovarati na ta pitanja. Ako La Gazzetta dello Sport piše istu stvar već dvije godine, a posljednnja tri mjeseca svaki dan, onda morate znati jednu stvar"

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Oni poprilično vrijeđaju sa svojim naslovima koji govore kako ste istrošeni, prazni, i da je na kraju sve do vas. Također koriste ružan i uvredljiv govor, a to ne koriste kada su u pitanju drugi klubovi", zaključio je Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi