Wanda Nara nema dilemu gdje će Mauro Icardi igrati sljedeće sezone

Ugasit će telefon za vrijeme "merkata"

Wanda Nara nema dilemu gdje će Mauro Icardi igrati sljedeće sezone

Admin Čaušević

Mauro Icardi će sigurno biti u centru pažnje tokom prijelaznog roka u Italiji. Dio odgovornosti za to snosi njegova supruga i agentica Wanda Nara. 

Dok najradikalnije pristalice Intera argentinskog napadača učestalim saopštenjima tjeraju iz kluba Wanda nema dilemu da će 26-godišnjak i dalje nositi dres Nerazzurra.

"Mediji pišu o ponudama za Icardija, 'Icardi bi trebao otići'... Umorna sam od ponavljanja da on želi ostati u Interu. Prvog dana 'merkata' ugasit ću mobitel", rekla je ona gostujući u emisiji TikiTaka.

Kazala je kako je bilo ponuda za Icardija, ali da će on ostati u Interu s kojim ima ugovor do 2021. godine.

"Jesu li došle ponude? Da, ali će dečko ostati u Interu i dosta. Kontaktirale su ga najbolje ekipe, žele ga najbolji trener. Ali on je ubijeđen u ostanak u Interu, ko go da bude trener. Svi ga žele, ali prema medijima Inter je taj koji ga neće", dodala je Wanda.

Šta je Juventus ponudio za Icardija?

Inter nije voljan pustiti Argentinca u Juventus. Međutim, kako je on odbio već ponude Atletica, PSG-a i Napolija, u igri je ostao još samo ljuti rival iz Torina.

Za Icardija je Juventus ponudio novac i Douglasa Costu. Nije poznato kolika cifra je bila u pitanju, ali je ponuda Coste sigurna, no za sada Nerazzurri nisu voljni da čuju ovu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pretpostavlja se da će tim iz Milana tražiti oko 75 miliona eura plus fudbalera. Juve pokušava sniziti cijenu, pa će biti vrlo interesantno vidjeti šta će se desiti u ovom transferu.

Ranije se također spominjala mogućnost razmjene fudbalera između dva kluba. Inter je tražio Paula Dybalu, ali je ova ponuda glatko odbijena u redovima prvaka Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Ne zovu vas dzaba govnogovno.ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije