Španci bi mogli biti u šoku kada vide sastav za Rusiju, reagovao i Mourinho

Hierro spremio neočekivanu promjenu

Španci bi mogli biti u šoku kada vide sastav za Rusiju, reagovao i Mourinho

Selektor reprezentacije Španije Fernando Hierro namjerava napraviti jednu prilično neočekivanu promjenu u sastavu pred susret osmine finala Svjetskog prvenstva.

Nakon što su prošli grupu sa Portugalom, Iranom i Marokom, Špance sada očekuje duel protiv domaćina Rusije u osmini finala. Mnogi smatraju da je Španija apsolutni favorit u ovom meču što sigurno nije daleko od istine, ali čak i više nego o susretu ovih dana se priča o tome šta Hierro namjerava uraditi.

Legendarni defanzivac Real Madrida ima namjeru golmana Davida De Geu ostaviti na klupi protiv Rusije nakon nešto slabijih partija u grupnoj fazi takmičenja. Podsjetimo, golman Manchester Uniteda je branio veoma loše protiv Portuagal u 1. kolu i poklonio je drugi pogodak Cristianu Ronaldu, a to očito nije zaboravio Hierro koji namjerava umjesto njega među stative staviti golmana Athletic Bilbaa Kepu Arrizabalagu.

Kako prenosi britanski Metro, trener Manchester Uniteda je zbog ovoga odlučio da pošalje porku na mobitel De Gei, a za sada nije poznat sadržaj iste.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"On je moj čovjek. Boli me što to moram reći, ali n zna da je napravio veliku grešku. Ali, to se dešava i najboljima. Dobra stvar je što će se on u narednom meču među stative vratiti bez straha", rekao je nakon meča između Španije i Portugaal Jose Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi