Španci bruje o izjavi Miralema Pjanića kada je potpisao za Barcelonu

Došao zbog Messija i odbio PSG, a sada...

Španci bruje o izjavi Miralema Pjanića kada je potpisao za Barcelonu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić odlučio je ovog ljeta da napusti Juventus i karijeru će nastaviti u Barceloni.

Prije skoro dva mjeseca potvrđeno je da Pjanić nakon četiri godine napušta Juventus, te da je odlučio da ide u Barcelonu. Bh. fudbaler bi se naredne sedmice trebao priključiti pripremama novog tima nakon što je koronavirus poremetio njegove planove.

Pjanić je objavio prije desetak dana da je pozitivan na COVID-19, te da mora provesti u izolaciji narednih 14 dana. I dalje se nalazi u Torinu, a put Barcelone trebao bi početkom naredne sedmice.

No, Pjanić je već u centru pažnje španskih medija, a svi pišu o njegovoj izjavi. Naime, nakon što je potpisao za Barcelonu bh. veznjak je rekao da je to odlučio kako bi imao priliku igrati s Lionelom Messijem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Pjanić je zbog toga odbio dosta bolju ponudu PSG-a, te je Messi bio taj zbog kojeg je izabrao Barcelonu. Ipak, sada je u zaista nevjerovatnoj poziciji jer Messi želi da ide iz Barce.

Čini se da se Pjaniću neće ispuniti želja da zaigra u istom timu s Messijem jer Argentinac traži raskid ugovora. No, sigurno je da se Pjanić pored svega želi dokazati na Camp Nou i pokazati da je pravo pojačanje bez obzira ko su mu saigrači.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Neka raskine ugovor sada. :D
1 0
Mele
Lessi ne igra vise, ne vraca se kuci.....Bogati sheik mu sve obecao..Pola kluba mu daje, sranje...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi