Španci donose ekskluzivu: Perez će jednim transferom u januaru pokazati ko je gazda na tržištu
Perez je najveći transfer napravio na ljeto 2013. godine kada je doveo Garetha Balea, ali čini se da je vrijeme da i to nadmaši.

Hoće li se konačno obradovati i navijači Reala?

Španci donose ekskluzivu: Perez će jednim transferom u januaru pokazati ko je gazda na tržištu

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navikao nas je da u 21. stoljeću redovno pravi spektakularne transfere i donosi radost na lica navijača Real Madrida.

Ipak, posljednjih godina nije imao potrebu da radi ništa posebno po tom pitanju, pa smo većinom svjedočili kako drugi klubovi rade ono što je nekada Real.

Očito da je ovog januara i Perez shvatio da će se morati pozabaviti onim u čemu je najveći majstor, pa je odlučio svim silama krenuti po napadača Intera Maura Icardija.

Real ima velikih problema sa realizacijom nakon što je iz kluba otišao Cristiano Ronaldo, a upravo bi Icardi trebao riješiti to pitanje. Španski AS prenosi kako je Relal vrlo blizu realizacije ovog transfera, a Nerazzurri bi za svog najboljeg igrača trebali 'inkasirati' čak 110 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Icardi je dugogodišnja želja Reala i Pereza, a očito je sada došlo vrijeme da bude i ostvarena.

Argentinac je u toku ove sezone odigrao ukupno 22 meča za Inter te je postigao 13 golova uz dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi