Bomba iz Italije: Juventus želi Jamesa Rodrigueza!
Iako je odigrao samo osam utakmica za Bayern u ovoj sezoni, James je uspio postići tri pogotka, a na terenu je proveo ukupno 469 minuta (Foto: EPA)

Stara dama se pojačava

Bomba iz Italije: Juventus želi Jamesa Rodrigueza!

M. Šljivak

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez mogao bi obući dres još jednog velikana.

Kako tvrdi Sky Germany, 27-godišnjeg ofanzivca Bayerna rado bi u svojim redovima vidio torinski Juventus, a pregovori o transferu su već počeli.

Sportski direktor Stare dame Fabio Partici je razgovarao sa Jamesovim agentom Jorgeom Mendesom u Dubaiju, ali za sada je poznato da je transfer moguće obaviti tek narednog ljeta, odnosno kada se Kolumbijac vrati u Real sa kojim je pod ugovorom.

James ove sezone nije igrao mnogo. Nastupio je u samo 11 utakmica, a trenutno je na pauzi zbog neugodne povrede članke.

Kolumbijac je već najavio kako ne želi ostati dio Bayerana i naredne sezone. To znači povratak u Real, koji će ga međutim odmah staviti na transfer listu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će na kraju zaigrati u dresu Bianconera od naredne sezone, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Bljesnuo na SP 2014. i onda tajac. Ajde, imao je dobrih faza ali svakako se ocekivalo vise od njega.
17 1
gumenakita
Ovaj Juventus ce ove godine kupiti 100 igraca.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi