Španci strahuju da neće imati nijedan klub u četvrtfinalu Lige prvaka

Nakon 12 godina

Španci strahuju da neće imati nijedan klub u četvrtfinalu Lige prvaka

Španija će u osmini finala Lige prvaka imati tri predstavnika, ali nijedan neće imati lagan posao.

Branilac naslova Real Madrid igrat će protiv snažnog PSG-a, Barcelona protiv Chelseaja a Sevilla protiv Manchester Uniteda i zaista postoji prilično realna šansa da se sva tri španska predstavnika oproste od Lige prvaka već u osmini finala.

Španska Marca strahuje da bi se njihovim klubovima mogla ponoviti 2005. godina, koja je bila najlošija u posljednjih nekoliko decenija.Tada je Barcelona ispala od Chelseaja, a Real od Juventusa.

Španski klubovi već duži niz godina vladaju evropskim fudbalom i pretežno osvajaju trofeje u Ligi prvaka i Evropskoj ligi, često smo gledali i španska finala, ali je ove sezone ta dominacija ozbiljno ugrožena.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, Španija je već ostala bez jednog predstavnika u Ligi prvaka nakon što se Atletico oprostio od najjačeg evropskog takmičenja već u grupnoj fazi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi