Španska Marca je čekala zadnji dan da isprovocira navijače Barcelone
Iako svi znaju da je Lionel Messi najveća prijetnja po gol Reala ipak žele poručiti da je važniji kolektiv

Jasna poruka podrške igračima Reala

Španska Marca je čekala zadnji dan da isprovocira navijače Barcelone

S. Pašalić

Real Madrid i Barcelona će večeras odigrati uzvratnu utakmicu Kupa kralja.

Meč na Santiago Bernabeu će odlučiti ko će otići u finale, a Real je u blagoj prednosti nakon što je u prvoj utakmici na Camp Nou bilo 1:1.

Lionel Messi je u prvoj utakmici ušao sa klupe u 63 minuti zbog povrede koju je zadobio u jednoj od prethodnih utakmica katalonskog tima koja ga je spriječila da odigra cijelu utakmicu.

Ipak Argentinac se do uzvratne utakmice potpuno oporavio što je dokazao i za vikend kada je u derbiju protiv Seville postigao hat-trick i donio pobjedu Barceloni.

Španska Marca danas je objavila zanimljivu naslovnicu sa citatom izjave legendarnog igrača Reala Alfreda Di Stefana koja kaže: "Nijedan igrač nije toliko dobar kao svi zajedno", a ispod ove izjave se nalazi slika Lionela Messija.

Španski list Marca je poznat po tome da je više na strani kluba iz Madrida pa i sa ovom porukom žele podržati igrače Reala i poslati poruku da mogu stići do finala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Pisu o Di Stefanu mamu im jbem, a ukrali ga Barceloni i to na kakav nacin. Fejkerski klub iz Madrida, FUJ. Korumpirana bagra. BARCELONA - MES QUE UN CLUB!
2 2
teddy sheringham
Da, ali real NEMA igrače koji će činiti zajedništvo. Bale da bude slika i prilika zajedništva?! Hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi