Španski kup: Prciću 90 minuta u remiju Levantea

Pobjedu ostvarila i Valencija

Španski kup: Prciću 90 minuta u remiju Levantea

Levante našeg Sanjina Prcića odigrao je neriješeno sa Lugom u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa Španije.

U susretu s drugoligašem Levante nije uspio opravdati ulogu favorita, a meč u kojem je viđeno mnoštvo šansi i sa jedne i sa druge strane na kraju je završen neriješenim rezultatom 1:1.

Do prednosti prvi je stigao Lugo golom koji je u 11. minuti postigao Herrera, a na izjednačenje gostiju se čekalo sve do 53. minute. Nakon asistencije Samela za poravnanje je pogodio Mayoral i postavio, ispostavit će se, konačnih 1:1.

Za Levante je cijeli susret odigrao bh. reprezentativac Sanjin Prcić.

U istom terminu snage su odmjerili Ebro i Valencia. Više razloga za slavlje imali su Šišmiši slavivši nakon preokreta sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije