Španski mediji: Neymar je prioritet broj jedan za Barcelonu!
Foto - EPA

Vodeći listovi najavljuju

Španski mediji: Neymar je prioritet broj jedan za Barcelonu!

M. Šljivak

Vodeći španski mediji donose informaciju kako bi se brazilski fudbaler Neymar tokom ljeta mogao vratiti u Barcelonu.

Najskuplji fudbaler svijeta dobio je naslovnice u katalonskom Sportu, ali i Mundo Deportivu i oba lista tvrde da bi Neymar tokom ljeta ponovo mogao obući dres katalonskog velikana.

Sport navodi kako je Neymar prioritet broj jedan za Barcelonu u narednom prelaznom roku, dok Mundo Deportivo tvrdi da je Brazilac već zatražio od rukovodstva PSG-a da ga puste tokom ljeta.

Također, FIFA je dopustila Barceloni nešto 'agresivniji' pristup ovom transferu i sve vodi ka tome da će Neymar ponovo obući dres tima s Nou Campa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Neymar je 2017. godine u transferu vrijednom 222 miliona eura prešao iz Barcelone u PSG, ali se od samog početka konstantno povezivao s povratkom u katalonski klub.

On je u tri sezone u Parizu nastupio samo 78 puta i postigao je 67 golova, dok je u Barceloni, gdje je nastupao od 2013. do 2017. godine u 186 utakmica postigao 105 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Jesu glupi vraćati igrača koji je sam otišao i koji svaki dan tužeka klub a u PSG se nije isplatio ni upola koliko je plaćen a s tim da već lagano ulazi u godine pitanje je koliko je to isplativa investicija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi