Španski mediji tvrde: Griezmann i Partey na putu za London!

Dva velika pojačanja

Španski mediji tvrde: Griezmann i Partey na putu za London!

E. Oštraković

Mikel Areta počeo je sklapati ekipu za narednu sezonu u kojoj ima velika očekivanja.

Naime, nakon što su ugovori produženi Saki i Martinelliju, Arteta je počeo raditi i na pojačanjima za narednu sezonu.

Već dugo se govori o tome kako bi Partey trebao biti prvo pojačanje Arsenala u narednom prijelaznom roku, a čini se kako je spremno i drugo.

Tako barem tvrde španski mediji, a kako kažu riječ je o Parteyevom bivšem saigraču koji trenutno nastupa za Barcelonu, Antoineu Griezmannu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njih dvojica ponovo bi mogla igrati u istoj ekipi, a bila bi to dva ogromna pojačanja za ekipu koju sa klupe vodi Mikel Arteta.

Postoji opcija da put Barcelone odu Aubameyang i Guendouzi kako bi stigao Griezmann, ali i opcija novca i Guendouzija, naravno ukoliko se Aubameyang odluči na produžetak saradnje.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Hahaha... Dakle krenuli su sa cirkusom.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi