Novi potpis na Emiratesu!
Foto - EPA

Martinelli produžio saradnju

Novi potpis na Emiratesu!

M. Šljivak

Londonski Arsenal potpisao je danas novi ugovor sa sjajnim napadačem Gabrielom Martinellijem.

Samo dva dana nakon što je još jedan tinejdžer Bukayo Saka dogovorio novi ugovor s klubom, danas je potvrđen i novi dugogodišnji ugovor za 19-godišnjeg Brazilca Martinellija.

"Veoma sam sretan što je Gabi potpisao novi ugovor s nama. Veoma je talentovan i impresionirao nas je svojim igrama. Jedva čekamo da se vrati spreman i da pratimo njegov daljni razvoj", rekao je menadžer kluba Mikel Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martinelli je dobio pravu šansu u Arsenalu. Igrao je zaista dobro, te je zabio 10 golova u 26 odigranih mečeva.

Član Topnika postao je 2019. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...dobar igrac,steta sto propada na klupi.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi