Španski timovi spremili nove dresove za sezonu

Svi dresovi na jednom mjestu

Španski timovi spremili nove dresove za sezonu

M. Šljivak

Nova sezona španske La Lige počeće za tačno osam dana.

Izvjesno je da nas očekuje još jedna zanimljiva sezona, a kao i obično glavni kandidati za naslov prvaka su Real Madrid i Barcelona.

Novi članovi društva najboljih su Girona, Levante i Getafe, a kao i prethodnih godina La Liga će ukupno imati 20 članova.

Sve ekipe su već odavno spremile dresove za novu sezonu. Određenih promjena u dizajnima je bilo kod velikog broja klubova, ali timske boje niko nije mijenjao.

Većina malih klubova ima i zanimljive kreatore dresova, dok su naravno oni veći timovi vjerni Nikeu, Adidasu i ostalim velikim kompanijama.

U fotogaleriji možete pogledati kako izgledaju domaće garniture dresova svih timova iz La Lige u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sezona dakle počinje 18. augusta i trajaće sve do 20. maja 2018. godine kada nas čekaju duelu posljednjeg 38. kola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi