Barca spremna dovesti igrača: Setien bira između tri imena

Barca spremna dovesti igrača: Setien bira između tri imena

E. Škorić

Luis Suarez nedavno je operisao koljeno i nema ga do kraja sezone, a Barcelona će novom treneru omogućiti da dovede još jednog igrača.

Iako je Kataloncima sada možda najpotrebniji još jedan klasični napadač, nije isključeno da u klub dođe neki krilni igrač, a Sieten bira između tri imena.

Kako je objavio Mudno Deportivo, novi trener Barcelone mora da se odluči između Danija Olma, Pedra i Krzysztofa Piateka.

Olmo je već odlučio da napušta Dinamo, pregovarao je i sa Milanom, ali čini se da je najbliže dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro ima ugovor s Chelseajem, ali volio bi da se vrati u Barcelonu i također se stavlja na raspolaganje Sietenu, dok je Piatek također na izlaznim vratima Milana, nakon što je klub doveo Zlatana Ibrahimovića.

Postoji mogućnost da Poljak dođe na posudbu u Barcu do kraja sezone, ali posljednju riječ imat će Setien, koji je debitovao pobjedom nad Granadom (1:0).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Aguero, Leotaro, Gabigol. ...svi bi i te kako dobro dosli, mada su i oni mogli ponuditi Zlaji 4 miliona za 6 mjeseci i imas igraca topp klase...Haalanda nisu htjeli, skup im bio. Kane je zaljubljen u Totenhem, i Jose nece Zlatana, sad se lupa u glavu..
1 1
Seher Rajvosa
Harry Kean bi bio idealan al nazalost sve lijeve igrace dovode...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi