"Specijalni" gost je sinoć sa tribina posmatrao sjajnu igru i pobjedu Portugala
Portugal je stigao do prve pobjede u kvalifikacijama za EP

Iznenadio sve svojim dolaskom

"Specijalni" gost je sinoć sa tribina posmatrao sjajnu igru i pobjedu Portugala

S. Pašalić, foto: EPA

Portugal je sinoć u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladao Srbiju u gostima sa 4:2.

Ekipa Fernanda Santosa je prikazala sjajnu igru i od prve minute je bila bolja na terenu, a to je i potvrdila te stigla do prve pobjede u kvalifikacijama.

Bila je ovo utakmica koja je privukla dosta pažnje pa su se na tribinama stadiona u Beogradu pojavile mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta koje su došle podržati reprezentaciju Srbije.

Ipak, ova utakmica je imala i neočekivanog gosta. Naime, Jose Mourinho je odlučio da dođe na Marakanu i pogleda meč između Srbije i Portugala te je bio smješten u svečanoj loži.

Portugalski stručnjak je bez trenerskog angažmana od decembra kada je napustio klupu Manchester Uniteda, a nedavno je počeo raditi kao stručni komentator za Sky Sports.

View this post on Instagram

Boze pravde...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

A post shared by Nebojša Petrović (@nebojsa_petrovic_10) on

Top Komentari

a1ska
A zasto je on specijalni gost? Radi se samo o jednom od najlosijih trenera na svijetu. Klasicnom potrosacu tudjeg novca.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi