Speed of Light kopačke za sezonu 2016/2017

Adidas predstavio

Speed of Light kopačke za sezonu 2016/2017

Sponzorski tekst
Teme:

adidas Football je danas predstavio Speed of Light (Brzina svjetlosti), kopačke posljednje generacije za sezonu 2016/17.

Inspirirane bojama koje nastaju prelamanjem svjetlosti pri velikim brzinama, kopačke X16, Ace 16 i MESSI 16 dostupne su  u solarno crvenoj, solarno žutoj i jarko plavoj boji.

X16 kopačke, napravljene za najbrže igrače svijeta, transformirane su u solarno crvenu boju kako bi predstavile nevjerovatnu brzinu. Najlakša i najaerodinamičnija adidas kopačka igračima omogućuje maksimalnu udobnost.  X16 kopačke nosiće Gareth Bale i Luis Suarez.

ACE 16 jedna od najinovativnijih kopački transformirana je u upečatljivu, solarno žutu boju. NON STOP GRIP (NSG) tehnologija stvara površinu koja omogućuje savršeno kontroliranje lopte. Upravo ovaj model - ACE 16 nosiće Paul Pogba i Ivan Rakitić.

MESSI 16 kopačke dobile su jarko plavu boju. Inspirirane najboljim igračem svijeta, kopačke imaju inovativni SPRINTFRAME koji omogućuje stabilnost uz najmanju moguću težinu.

Sam Hendy, potpredsjednik dizajnerskog sektora Adidasa, izjavio je:

„Speed of Light je najdinamičnija kolekcija koju je adidas ikad predstavio, dizajnirana da pomogne igračima da se istaknu i budu lideri na terenu. Vođeni najbržom kopačkom ikad stvorenom, najokretnijom koju smo napravili i koja kontrolu lopte podiže na sasvim drugi nivo, naša kolekcija će biti ključna u stvaranju rezultata nekih od najvećih utakmica ove sezone sa najboljim igračima svijeta.“

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za više informacija posjetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi