Spektakl u Madridu: Ovo su vjerovatni sastavi Atletica i Liverpoola

Ko će slaviti na Wanda Metropolitanu?

Spektakl u Madridu: Ovo su vjerovatni sastavi Atletica i Liverpoola

Endin Čaušević

Nakon dva mjeseca pauze večeras nam se konačno vraća Liga prvaka utakmicama osmine finala.

Liga prvaka nam već večeras donosi dvije spektakularne utakmice, a sastaju se Atletico Madrid - Liverpool i Borussia Dortmund - PSG. Jasno je da će u centru pažnje biti meč u Madridu gdje gostuje aktuelni prvak Evrope.

Atletico ove sezone ne pruža baš najbolje partije, ali je jasno da ekipa Diega Simeonea svakom može itekako zadati probleme. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Redsi igrati večeras na Wanda Metropolitano stadionu, te hoće li biti ofanzivni kao inače.

Već sada se otprilike znaju sastavi obje ekipe i jasno je da će nastupiti u najjačim izdanjima. Jedini problem za Atletico jeste odustvo Joao Felixa, ali u tim se vraća Diego Costa.

S druge strane, Jurgen Klopp je na slatkim mukama što se tiče sastava jer nema problema s povredama. No, nije baš teško predvidjeti u kojem sastavu će Redsi večeras istrčati na teren.

Vjerovatni sastav Atletico Madrida: Oblak, Arias, Savić, Gimenez, Lodi, Thomas, Koke, Saul, Vitolo, Morata, Correa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Liverpoola: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino.

Naravno, bit će ovo zanimljiva noć i za one koji vole okušati igru na sreću. MOZZART kladionica smatra da su gostujuće ekipe favoriti u oba večerašnja susreta. Na PSG je u Dortmundu kvota 2,40, dok je na Redse u Madridu 2,30.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti