Spektakularna koreografija Delija i poruka gostima: "Tražite nešto?"

Zvezda gubi, ali navijači su fantastični

Spektakularna koreografija Delija i poruka gostima: "Tražite nešto?"

Edmir Škorić

PSG vodi 2:0 nakon prvog dijela u Beogradu protiv Crvene zvezde, ali to nije spriječilo domaće da naprave sjajan ambijent.

Zvezda neće doživjeti proljeće u Evropi to je sada već jasno, no može da bude ponosna kako je prošla ova godina u Ligi prvaka, budući da je dobila Liverpool i osvojila bod protiv Napolija.

PSG ipak izgledao kao rival kojem se ne može parirati, ali na tribinama je svejedno ludnica.

Na sjevernoj tribini gdje su Delije koreografija sa šejkom koji aludira na vlasnike PSG-a iz Katara, a podno tribine je stajao transparent na kojem je na engleskom pisalo: "Tražite nešto?".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na istočnoj tribini navijači Zvezde su napravili sliku pehara namijenjenog prvaku Evrope i ispisali godinu 1991, kada su se radovali osvajanju Kupa šampiona.



Top Komentari

Edin Merlin
Paćenici
8 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti