Spinazzola progovorio o propalom transferu u Inter: "Trenirao sam sam u teretani u Milanu..."

Odigrao sjajan meč

Spinazzola progovorio o propalom transferu u Inter: "Trenirao sam sam u teretani u Milanu..."

E. Čaušević

Roma je jučer u gostima pobijedila Genovu sa 3:1 u meču 20. kola italijanske Serije A.

Vučica je uspjela doći do nova tri boda na neugodnom gostovanju kod Genove i tako doći do četvrte pozicije na tabeli. Od prve minute u sastavu rimskog kluba jučer je bio i Leonardo Spinazzola koji je prošle sedmice bio na izlaznim vratima.

Spinazzola je trebao karijeru nastaviti u Interu kao dio transfera Mattea Politana, ali je transfer propao iako su oba igrača prošla ljekarske preglede. Nakon svega Spinazzola se vratio u Romu i jučer je bio jedan od najboljih na terenu.

On je nakon utakmice izjavio da nije "slomljen" zbog svega što se dešavalo, te da je sretan što je na kraju ostao u Romi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je bila poprilično napeta sedmica. Htio sam da odigram dobro i da pobijedimo i srećom uspjeli smo oboje uraditi. Sada smo fokusirani na Juventus i meč Kupa Italije. Osjećam se odlično i iskreno suludo je misliti da igrač koji je prošao tako mnogo može biti slomljen zbog nekog transfera koji se nije ostvario. Trenirao sam i u Milanu sam u teretani, a sada sam fokusiran samo na Romu. Mi igrači imamo sve u životu i ne smijemo da se žalimo na svaku sitnicu", rekao je Spinazzola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije