16

Komentari (16)

Barbarez9
Karam mu srpsku rodicu…☺️
nakopitam
Vladan je bosnjak iz Banja Luke i BiH mu je bila jedina opcija dok ga vico i njegovi ahbabi nisu ponizili.
kenny
Sejo1979
Kako ste samo glupi ljudi nemogu da shvatim vi i dalje krivite Kovacevica a ne lopove iz naseg saveza stvarno vam nema pomoci niti vam sta vrjedi govorit vise
Zeleni_zub
Kakav papir treba da stigne?
rabodimis
A ti se bas istices nekom inteligencijom ?? XD Pogledaj prva 3 golmana GDJE igraju.. Da mu je tata selektor nebi imao mjesta, da se gura nekog Bosanca zato sto se on osjeca kao Srbin moglo bi da im je na klupi dodik il vico a ne Piksi.. Za njih je realno ispod prosjeka u ovom momentu.
rabodimis
Ups.. Ovo je bio za @Rubik komentar, veze nemam kako se nasao kod tebe.. :) Ja se izvinjavam..
PapaK
Pa bolan, ako je Bosnjak, kao sto neko ovdje tvrdi, ja ne bih nosio cetiri S na prsima kad hl**** ne bih imao jesti. Ovaj lik je odron od covjeka, prvenstveno.
Zeleni_zub
E jes mi drago
Adnanos
Neznam koje i pomislio da ce biti na spisku pored golmana koje Srbija vec ima.
Nie htio braniti za reprezentaciju BiH jer mu je Srbija uvijek bila u glavi, e sada posto Vladan Kovacevic nije na spisku Piksija za reprezentaciju Srbije, garant da ce sada Vladan Kovacevic prihvatiti poziv reprezentacije BiH. Moja poruka: Svakom onom fudbaleru ili bilo kojem sportisti kojem nije prva opcija reprezentacija BiH, takvi nam sportisti ne trbaju u reprezentaciji, treba im se reci Adio, ne trebas nam u BiH reprezentaciji. BiH reprezentacija ne smije biti nicija rezervna opcija, vec mora biti prva opcija, samo takvi mogu biti u reprezentaciji BiH.
PapaK
100% se slazem s tobom. Iz tog razloga, Denise Huseinbasicu, MRSH!
user1582313666
Tako ti i treba debiluuu ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti