Hladan tuš za Vladana Kovačevića iz Beograda, Piksijev spisak će ga žestoko razočarati

Bivši golman Sarajeva bez poziva

Hladan tuš za Vladana Kovačevića iz Beograda, Piksijev spisak će ga žestoko razočarati

E. Čaušević

Selektor Srbije, Dragan Stojković, objavio je je danas spisak igrača na koje će računati za mečeve kvalifikacija Evropskog prvenstva protiv Litvanije i Crne Gore, a u centru pažnje se našao nekadašnji golman Sarajeva, Vladan Kovačević, koji se nije našao na konačnom spisku Orlova.

Kao što je poznato Kovačević je nedavno odlučio da prihvati poziv Srbije i u budućnosti brani u dresu ove reprezentacije iako je ranije prošao sve omladinske kategorije Bosne i Hercegovine.

Kovačević je bio i na spisku A selekcije naše zemlje, ali golman poljskog Rakowa se na kraju predomislio i kada je dobio poziv iz Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da će u budućnosti braniti boje te zemlje.

Nekadašnji golman Sarajeva na kraju se nije našao na spisku Stojkovića za utakmice koje Srbiju očekuju ovog mjeseca iako je prije toga bio na širem spisku Piksija.

Srbija će igrati protiv Litvanije i Crne Gore, a Stojković je danas objavio konačan spisak koji je bio hladan tuš za Kovačevića jer se on nije našao na istom.

Iako je Stojković za naredne mečeve pozvao čak četvoricu golmana na kraju je Kovačević bio taj koji je "otpao" i nije dobio poziv.

Oglasi

Golmani: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (MallorcA), Marko Dmitrović (Sevilla), Dragan Rosić (Radnički Niš).

Odbrana: Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Nemanja Gudelj (Sevilla), Erhan Mašović (Bochum), Nemanja Stojić (TSC), Strahinja Pavlović (RB Slazburg).

Vezni red: Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Legia), Ivan Ilić (Torino), Uroš Račić (Braga), Saša Lukić (Fulham), Marko Grujić (Porto), Andrija Živković (PAOK), Nemanja Radonjić (Torino).

Napad: Filip Đuričić (Sampdoria), Sergej Milinković-Savić (Laczo), Dušan Tadić (Ajax), Lazar Samardžić (Udinese), Aleksandar Mitrović (Fulham), Luka Jović (Fiorentina), Dušan Vlahović (Juventus), Dejan Joveljić (LA Galaxy).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbija prvu utakmicu igra 24. marta na svom terenu protiv Litvanije, a tri dana kasnije očekuje ih gostovanje u Podgorici kod Crne Gore.

Promo

Top Komentari

Nie htio braniti za reprezentaciju BiH jer mu je Srbija uvijek bila u glavi, e sada posto Vladan Kovacevic nije na spisku Piksija za reprezentaciju Srbije, garant da ce sada Vladan Kovacevic prihvatiti poziv reprezentacije BiH. Moja poruka: Svakom onom fudbaleru ili bilo kojem sportisti kojem nije prva opcija reprezentacija BiH, takvi nam sportisti ne trbaju u reprezentaciji, treba im se reci Adio, ne trebas nam u BiH reprezentaciji. BiH reprezentacija ne smije biti nicija rezervna opcija, vec mora biti prva opcija, samo takvi mogu biti u reprezentaciji BiH.
5 1
nakopitam
Vladan je bosnjak iz Banja Luke i BiH mu je bila jedina opcija dok ga vico i njegovi ahbabi nisu ponizili.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi