Sporting i Arsenal igraju derbi, Dinamo u Trnavi, Chelsea protiv BATE-a
Nekoliko vrlo zanimljivih okršaja nas očekuje u Evropa ligi, a to se posebno odnosi na susret u Lisabonu između Sportinga i Arsenala.

Nastavlja se Evropa liga

Sporting i Arsenal igraju derbi, Dinamo u Trnavi, Chelsea protiv BATE-a

Nakon što smo sinoć uživali u susretima 3. kola Lige šampiona večeras nas, nadamo se, očekuju slična uzbuđenja u susretima Evropa lige.

Širom Evrope bit će odigrane 24 utakmice 3. kola grupne faze Evropa lige među kojima će biti nekoliko zanimljivih duela, a na terenu će se naći i dosta bh. internacionalaca ili reprezentativaca.

Program počinje od 19.00 sati kada ćemo biti u prilici gledati duel dvije ekipe iz liga petice - Milana i Real Betisa. U istom terminu će zanimljiv meč u Brieselu igrati Anderlecht i Fenerbahče, dok će ekipa naših Amera Gojaka i Izeta Hajrovića, Dinamo Zagreb, gostovati u Trnavi kod Spartaka. Vjerovatno najveći derbi večerašnjeg programa odigrat će u Lisabonu Sporting i Arsenal.

Od 21.00 ćemo gledati vrlo zanimljiv susret između Marseillea i Lazija, a u istom terminu Chelsea na Stamford Bridge stadionu igra protiv BATE-a. Također, zanimljivi bi mogli biti i mečevi Bešiktaš - Genk, kao i Rangers - Spartak Moskva.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ako ste ljubitelji klađenja, onda je danas vjerovatno prava prilika da posjetite MOZZART kladionicu i da okušate sreću. Ako smatrate da bi Dinamo Zagreb mogao pobijediti u Trnavi protiv Spartaka, onda je kvota 1,70 vrlo privlačna za vas, a ako očekujete iznenađenje možete još više zaraditi jer je koeficijent na domaće 5,20. Mislite li da će Arsenal pobjedonosni niz nastaviti na gostovanju kod Sportinga? Koeficijent od 1,85 bi također mogao biti privlačan.

Kada su u pitanju susreti od 21.00 sati, zanimljivo bi moglo biti u Marseilleu gdje domaći igraju protiv Lazija, a kvota na njihov trijumf je 2,25, dok je na Nebesko-plave 3,20.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi