Sportska saradnja FK Krupa i FK Vitez

Danas održan sastanak

Sportska saradnja FK Krupa i FK Vitez

S. Mlaćo

Da sport povezuje ljude manje više poznato je svima.

 Još jedan primjer te tvrdnje dolazi iz Viteza gdje su se danas sastali čelnici bh. premijerligaša FK Krupa i člana Druge lige FBiH grupa Zapad FK Vitez.

Čelnici FK Vitez obavili su razgovor sa direktorom FK Krupa Miroslavom Balabanom, te se razgovarali o sportskoj saradnji ova dva kluba. Krupa je svakako primjer sjajnog dugogodišnjeg rada, a već odavno i FK Vitez postaje primjer male sredine koja želi napraviti iskorak, a ove sezone cilj Vitežana je plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Balaban je danas FK Vitez poklonio pet nogometnih lopti, koji će sigurno dobro doći seniorskom timu ovog kluba, ali i omladinskom pogonu, koji je sve masovniji.

Istaknuto je zadovoljstvo zbog ostvarivanja sportske saradnje, ali i želja da se nastavi u istom pravcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi