Klopp izgubio razum nakon meča: To nije bio crveni!

Veoma čudno razmišljanje

Klopp izgubio razum nakon meča: To nije bio crveni!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp smatra da start njegovog napadača Sadio Manea na golmana Edersona u današnjem meču Manchester Cityja i Liverpoola nije bio za crveni karton.

Kloppova ekipa je danas poražena sa visokih 5:0 na gostovanju kod Cityja, a njemački stručnjak je zbog toga očito izgubio razum, pa je nakon meča pričao veoma čudne stvari. 

I, dok cijela Engleska, ali i ostatak fudbalskog svijeta slavi što je Ederson ostao živ, Klopp je nakon susreta rekao da taj start nije bio za crveni karton. 

"Imali smo sve što smo trebali kada smo igrali 11 na 11, stvarali šanse...Primili smo gol nepotrebno, nismo bili pametni. Ključna odluka je bio taj crveni karton. To nije bilo za crvenog kartona, jer Mane nije vidio golmana i to se zna desiti. Nadam se da su ljudi vidjeli šta se dogodilo. Sudac je zamalo i mene isključio zato što sam prišao četvrtom sucu i rekao da to nije bio crveni. Maneu je žao, teško mu je. Srećom, Ederson je prošao bez teške povrede. Moji timovi su nekoliko puta primali po pet golova, ali nikada nismo bili toliko loši", rekao je Klopp nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Liverpool nakon četiri odigrana kola ima dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz u Premiershipu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi