Šta je Klopp rekao Coutinhu po povratku na Anfield?
Foto: EPA

Nijemac još jednom pokazao smisao za humor

Šta je Klopp rekao Coutinhu po povratku na Anfield?

Coutinho se čitavog ljeta povezivao s mogućim transferom u Barcelonu, međutim isti se nije realizovao. Sjajni Brazilac je ostao u Liverpoolu, a mnogi britanski mediji su prenijeli da je on bio izuzetno nesretan zbog te činjenice.

Ipak, čini se da je Philippe Coutinho u mnogo boljem raspoloženju nego što su to mediji saopštavali. Po povratku treninzima na Anfieldu on je primijećen kako se dobro zabavlja sa saigračima.

Za Coutinhovo dobro raspoloženje možda je zaslužan i dobro poznati smisao za humor trenera Liverpoola, Jurgena Kloppa.

Brazilski veznjak je vjerovatno osjećao veliku tremu pred povratak u svlačionicu Liverpoola, sasvim logično s obzirom na novinske naslove i špekulacije tokom ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Klopp je odlučio 'razbiti' napetost šaljivo predstavivši Coutinha kao još jednog novog igrača Liverpoola, uz Alexa Oxlade-Chamberlaina, koji je stigao iz Arsenala.

"Jučer sam u svlačionici rekao: 'Pa momci, pozdravite naša dva nova igrača, Oxa i Phila!'. Sve je uredu, apsolutno. On voli fudbal i još uvijek voli ovaj klub", otkrio je Klopp način na koji je 'predstavio' Coutinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti